Lördag 27/12

Ja nu e det inte många dagar kvar på detta år och jag hoppas att 2009 ska bli ett bra år för mig och liten. Vaknade vid 9 idag,var as skönt och få lite sov morgon för en ggn skull.En gammal kompis till mig från best ringde i morse och vi satt fan i över 1 timme o snackade.Men det som är det roligaste e att denna tjej har jag kännt i 8 år och hon e kusin med min lilla sons pappas nya tjej..Och hon gillar inte så j-a mycket att hon har fått in en viss person i sin familj.Och allra mindre att han och hennes kusin ska ha barn..Man kan bara beklaga sorgen:)..Hur e man funtad igentligen,3 barn,på 3 år med 3 olika....skadad säger jag bara.Och hur kan den nya tjejen vara så pantad att man skaffar barn med en man som redan har 4 st och inte vill vara med den lille som han har sagt att han betyder allt för honom..Jävla bull-shit som min son säger..Men vi behöver inte ha den mannen i vårat liv utan det finns killar som skulle göra allt för att få ta del i min lille och få ge han en trygghet som han behöver..han kan vara en pappa på ett papper men mer behövs inte.. Har varit ute med en granne till mig och hennes dotter.Shit vad dom 2 små gillar varandra:) Dom kan bråka som ett gammalt gift par och nästa sekund krama varandra.Är så glad att lill tösen finns i min sons liv,hon e en riktig liten prinsessa:) Saknar mina 2 stora barn som fan och hoppas dom kommer hit snart. I kväll ska man nog bara sitta o kolla på tv och busa med lill bus:) Kram

Juldagen 25/12

God Jul på er och fortsatt trevlig jul helg. Har inte varit här o skrivit på ett tag och hoppas att det ska ha lugnat ner sig från en viss sida:) Har firat jul men min lilla prins och saknade mina 2 stora som inte kunde fira med mig i år.Fick jätte fina presenter och liten fick fina han med från dom som älskar han..Roligt att han inte fick en enda jul klapp av sin far..Men men, liten får det han behöver av mig och andra i hans närhet så han har det bra utan.. I kväll blir det bara till o slappa lite..

Fredag 5/12

 Ja denna fredag blev as jobbig då jag fick ett tråkigt samtal om en väldigt god vän som hade dött.
E fortfarande nog chockad över det som har hänt.Jag satt i tel nästan hela natten och fick L till att komma in till pyket då hon befarades att ta sitt egna liv då hennes livs kamrat blev mördad..Fan vad jag känner för den tjejen och den smärta och ilska hon känner i dagens läge..
Sömnen blev det inget med och jag kände inte riktigt sen på morgon kvisten för att sova så jag satte på en film som jag hade laddat ner.                


                                                                        


Jag har verkligen fastnat för denna serie och diggar den som fan:)
Jag har nog aldrig gråtit och garvat så mycket i hela mitt liv samtidigt som när jag såg denna film..Den e as bra:)

Väntade på senare på em om att jag skulle få tillbaka min lilla son men nej det fick jag inte och det blev tjafs som vanligt med hans pappa.. ( han kom med noam på lördagen istället,undrar om han fattade att jag menade allvar me det jag har sagt)

Finns bara en!


Yes:)

Har fått reda på att nästa termin och den sista,ska vi som har valt psykiatri som slut val,vi ska få gå kvar i jakan som tidigare och vi kommer ha den bästa läraren inom psykiatrin..Vi kommer bara gå i skolan 1 dag i veckan och resten själv studier..Det kommer bli satans tufft men det gör fan inget:) Nu får jag verkligen plugga till det som jag vill jobba med i fortsättningen..Psykvården:) 


Behandlings kväll

Japp då har man sett till att behandla lilla ansiktet oxå..



                          Men fan vad man har roligt 
                          när man inte kan röra en
                          fena i ansiktet :)

Behöver styrka

Känns som om jag håller på och falla igen,känner stark oro till vad noams pappa och hans förra tjej sitter och smider för planer om mig.Fick ett sms från henne nyss som lyder" Du påpekade mig när jag blev lämnad ang barnen.Nu får du pek fingret tillbaka..Du förstår säker vad jag menar."   När noams pappa lämnade henne så blev hon ett nerv vrak,hon gjorde inget hemma,gav inte mat till barnen,den mat som fanns hemma var det mögel på,hon städade inte alls på flera månader,det låg in torkad bajs från barnens blöja i deras sovrum,när hon inte hade toa papper så tog hon kläder och torkade sig med,lät dom ligga kvar på golvet i badrummet,barnen kom till oss och var smutsiga och dom hade inte blivit tvättade på flera dagar från mat och dyl...Detta visste vi alla och noams pappa tyckte det var fel och bad en tjej kompis att ringa anonymt till soc och tala om detta så dom kunde ingripa.Men alla i mammans krets fick för sig om att det var jag som hade ringt och anmält henne..Jag var den som hjälpte henne mest under hennes svåra tid,det var jag som åkte och lämnade barnen till deras dagis då hon inte orkade det.Det var jag som ställde upp och städade hos henne,jag var hennes fiende men det var jag som hjälpte henne mest...Jag tänkte på barnen men skulle fan aldrig ringa och anmäla henne,det var det andra som gjorde..

Nu sitter noams pappa och påstår att det var jag som ligger bakom dessa samtal antagligen och nu tycker väl hon att något e fel när hon såg att noam har utslag på kroppen,han har eksem och han har haft det sen han föddes,han har den salva som man ska smörja med och det borde hans pappa veta...
Sen har noam haft en långdragen ögon infektion som jag har varit med till läkaren ett flertal ggr och kollat upp,nu reagerade hon starkt på hans infektion som han har haft till och från i en månad..Vem fan e hon och sitta och skriva ett sms till mig om att nu e det hennes tur att på peka saker till mig..

Blir så jävla trött på allt och när fan ska dom ge upp??? Sitter nu och väntar på att jag ska få ett samtal från soc om att det har kommit in ett samtal till dom om att jag ska miss sköta noam...Varse god,gör det!!!!!!!!
Jag ser dom bara som hämdlystna och detta e väl noams pappas sätt att förgäves kunna se till att jag är en dålig mamma...Vet inte varför jag e orolig,har inget att dölja när det gäller mina barn,jag ger dom allt det som dom behöver..men e orolig för hans sätt som han håller på med,orkar inte mera nu från deras sida och nu kommer jag se till att det finns en kontakt person som ska förmedla mellan mig o noams pappa,vill inte ha med dom och göra alls och noams pappa e så jävla feg så han vågar inte skriva detta till mig själv...


Ring till soc och se vad jag kan trycka tillbaka,har massa folk som jag hoppas kan stötta mig när det gäller denna bit med att jag sköter min son till bästa möjliga mån..

Kram från mig..

Saw

Har bestämt mig nu och det kommer bli saw som jag ska se...
Kommer se den andra filmen sen när jag har kunnat ladda ner den på datorn..

Måndag 1 dec

Japp då var det äntligen månaden december som man gått och längtat efter,snart e det jul:):)
Har lämnat liten idag på morgonen,kommer inte träffa han på hela veckan:(  Kommer sakna han som fan..Men han har 2 föräldrar och ska ha fin kontakt med sin pappa även om han e en skitstövel i allas ögon.Jag kommer nog aldrig mer kunna träffa den mannen igen ensam,vågar inte det och vet att det kommer sluta i ett slagsmål och han tvekar inte en sekund me att få tillfälle och klappa på mig..Vad har jag gjort han för att det skulle sluta så här??

Var i väg och körde att snabbt tränings pass och sen blev det en tur till dig söta killen..Men var tvungen och åka hem efter 2 timmar då jag skulle få besök av fastikhetsskötaren som skulle fixa stoppet i handfatet..
Blev en tur till mitt älskade solarium för grillning:)  Så jävla skönt och få värme och färg..

Har inte gjort något mer denna dag och ska bara sitta nu och plugga..


Kram på er..

RSS 2.0